UŽAS U KOMŠILUKU: Dvojica maloletnika pretukla vršnjaka! Jedan snimao dok ga drugi udara NOGOM U PRSA, ostali navijali

Autor:

Svet

15.04.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna agresija koja sve više izgleda kao borba na život i smrt

UŽAS U KOMŠILUKU: Dvojica maloletnika pretukla vršnjaka! Jedan snimao dok ga drugi udara NOGOM U PRSA, ostali navijali

Foto: index.hr/dubrovački dnevnik

Na društvenim mrežama se pre dva dana pojavio snimak tuče na plaži u uvali Lapad u Dubrovniku na kojem se vidi kako dvojica dečaka udaraju trećeg dok jedan sve snima.

Na snimku se vide i druge osobe koje nemo posmatraju situaciju i čuju se glasovi koji podržavaju napadače, prenosi Telegraf.rs.

Kako se vidi sa snimka, prvo jedan mladić napada maloletnika, koji od siline udarca pada na pod, a onda mu sa leđa dolazi drugi mladić koji ga udara nogom u prsa.

Žrtva pokušava da se pomeri, ali ga dvojica opet udaraju dok se povremeno čuju glasovi koji pozivaju dečake da prestanu da tuku mladića.

"Znaš li gde si došao?", jedan od napadača nekoliko puta izgovara ovu rečenicu.

Nakon što je objavljen snimak, za portal Index.hr javila se jedna čitateljka koja je rekla da je do slične situacije došlo i u parku Luja Šoletića u Gružu gde je napadač sa plaže.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su dvojica osumnjičenih maloletnika fizički napali trećeg maloletnika nanevši mu lakše telesne povrede.

Dvojca osumnjičenih uhvaćena su juče i oni su, nakon završenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu, predati u jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

"Zbog osetljivosti samog događaja i činjenice da su u njega bile uključene maloletne osobe detaljnije informacije o ovom slučaju nećemo iznositi", saopštili su iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading