BAKA PREDUZETNIK (91) "TOPI ASFALT" SVOJIM BLINDIRANIM BMW-OM! Crnogorka kupila besni auto od 200.000 evra: OD ČEGA, OD PENZIJE?!

Autor:

Svet

21.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored bake iz Bara, i 85-godišnja Nikšićanka je odlučila da uvozi luksuzna blindirana vozila.

BAKA PREDUZETNIK (91) "TOPI ASFALT" SVOJIM BLINDIRANIM BMW-OM! Crnogorka kupila besni auto od 200.000 evra: OD ČEGA, OD PENZIJE?!

Foto: shutterstock

Automobil

Neverovatna priča o 91-godišnjoj baki iz Bara koja je nedavno kupila blindirani BMW vredan čak 200.000 evra privukla je pažnju crnogorske javnosti. Ova priča o neobičnom luksuzu starije generacije postala je još zanimljivija kada je otkriveno da nije jedina osoba iz Crne Gore koja je odlučila da se počasti blindiranim vozilima.

Pored bake iz Bara, i 85-godišnja Nikšićanka je odlučila da uvozi luksuzna blindirana vozila. Ona je, naime, nabavila čak dva blindirana Mercedesa. Ove priče postaju sve interesantnije jer su ove osobe, uprkos svojim godinama, odlučile da se podvrgnu takvom luksuzu i platili su iznose koji iznenađujućeg visokog kalibra.

Direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora, Vanja Ćalović Marković, iznela je ove informacije u emisiji "Načisto" i istakla ih kao primere koji zahtevaju ozbiljno razmatranje od strane crnogorskih vlasti i institucija. Navela je potrebu da se istraže izvori ovakvih sredstava i prati kako novac iz Crne Gore završava u ovako skupim vozilima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading