NEMILOSRDNO PRETUČEN DO SMRTI U STANU U CENTRU GRADA: Mladiću (25) nanete stravične povrede, posle zločina telo ostavljeno u travi ispred zgrade

Autor:

Svet

19.10.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji u Osijeku je prijavljeno ubistvo mladića iz Čepinskih Martinaca nedaleko od tog grada. Tragedija se desila u utorak ujutro, kada su troje ljudi iz Osijeka - dva muškarca starosti 25 i 38 godina i žena od 39 godina - brutalno pretukli 25-godišnjaka.

NEMILOSRDNO PRETUČEN DO SMRTI U STANU U CENTRU GRADA: Mladiću (25) nanete stravične povrede, posle zločina telo ostavljeno u travi ispred zgrade

Foto: Printskrin/Youtube/Večernji list, Pixabay.com

Napad se dogodio u dvorištu stambene zgrade u Županijskoj ulici u Osijeku. Prema izveštaju Policijske uprave osječko-baranjske, počinitelji su žrtvu napali fizički, udarajući je rukama i nogama po glavi i telu, što je dovelo do njenih smrtonosnih povreda.

Policija je izvršila uviđaj na mestu događaja i nad počiniteljima, dok je na telu 25-godišnjaka izvršena obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Nakon policijske obrade, osumnjičeni trojac je priveden u Županijsko državno tužilaštvo u Osijeku, gde su ispitani. Optužnica za ubistvo je podignuta, a istražni sudija Županijskog suda u Osijeku izdao je nalog za pritvor za osumnjičene.

Motivi i okolnosti ovog užasnog događaja još uvek nisu potpuno poznati. Prema dosadašnjim informacijama, napad se dogodio u stanu u centru Osijeka, u kojem su se često okupljali osumnjičeni i žrtva.

Stanari zgrade su često prijavljivali policiji sumnjive aktivnosti i buku iz tog stana, ali nadležni organi nisu preduzeli odgovarajuće mere. Odnos osumnjičenih i žrtve nije još uvek jasan, ali svi su redovno boravili u tom stanu i družili se, a tragedija se izgleda desila nakon velike svađe.

Prema dosadašnjim informacijama, 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja žrtvu su pretukli u dvorišnom stanu zgrade u Županijskoj 10 u središtu Osijeka, a nakon toga su ga izneli iz stana i njegovo telo ostavili na travi u dvorištu. Tamo ga je u utorak ujutro, oko 8 sati, našao poštar, koji je potom pozvao policiju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading