STIPE ŽIVI SVOJ SAN: Vratio se iz Nemačke i postao VIKING, sad se zove RAGNAR, našao je svoju sreću ali - IZBEGAVA ŽENE, evo i zašto (VIDEO)

Autor:

Svet

01.09.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stipe Pleić zvani Flik iz Bosne i Hercegovine, oduševljen serijom "Vikinzi" odlučio je da živi kao srednjevekovi Skandinavac. Zato je u prirodi izgradio vikinšku kuću u rodnom mestu, i sad živ od izrade sekira.

STIPE ŽIVI SVOJ SAN: Vratio se iz Nemačke i postao VIKING, sad se zove RAGNAR, našao je svoju sreću ali - IZBEGAVA ŽENE, evo i zašto (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Naše priče

U rodno selo Kavurci pored Tomislavgrada vratio se sa rada u Nemačkoj, a potom je prošao promenu od građevinca do nordijskog ratnika. Mir je našao u rodnom mestu, i sad živi od izrade sekira vrhunskog kvaliteta.

Kuća i odeća su mu kao kod Vikinga, a uskoro planira i da osnuje udruženje bacača sekira.

Stipe je veoma popularan na društvenim mrežama. Prava je atrakcija za svoje okruženje, ali i svetske medije gde je dospeo kao "prvi bosanski Viking".

 Vitlajući mačem u ruci, ponovio je staru nordijsku poslovicu: "Samo neoženjen muškarac može biti srećan".

- Ovaj način života mi je doneo puno novih prijateljstava i poznanstava. Doneo mi je slobodu i postao sam poznat. Primetio sam da je moj način oblačenja i moja frizura privlačnija i lepšem polu. Ali izbegavam druženje sa ženama, jer one pokušavaju vikinga zarobiti i uništiti - kaže Stipe.

Ovakvim načinom života, Stipe je stekao ogromnu popularonst, a brojni fanovi u komentarima samo ređaju pohvale i podršku.

"Svaka čast vrednom čoveku na zlatnim rukama, interesantan tip, ljudina, umetnik..." samo su neki od komentara ispod njegovih snimaka, a Stipe ne krije da mu i te kako prijaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading