OŽALOŠĆENE ŽENE MILA ĐUKANOVIĆA - NEMA VLASTI, NEMA BENEFICIJA! Njihova imena su se vezivala za bivšeg crnogorskog predsednika

Autor:

Svet

04.04.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim supruge Lidije za bivšeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, koji je do nogu potučen u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori, vezivana su imena bar još tri žene...

OŽALOŠĆENE ŽENE MILA ĐUKANOVIĆA - NEMA VLASTI, NEMA BENEFICIJA! Njihova imena su se vezivala za bivšeg crnogorskog predsednika

Foto: youtube.com/ Predsjednik Crne Gore, Instagram/Jelena Scepanovic, ATA Images

Pored pevačice Jasne Milenković Jami, čije se ime odvajkada vezivalo za Mila Đukanovića, još jedna žena privukla je posebnu pažnju.

Naime, tridesetosmogodišnja Jelena Šćepanović poreklom iz Crne Gore bila je žena koja je na Đukanovića ostavila poseban trag. 

Lepa Nikšićanka koja je inače i manekenka, iako sada uživa u novoj ljubavi, verovatno žali zbog Milovog odlaska s vlasti, s obzirom na činjenicu da je kao jedna od njegovih najvećih ljubavi imala brojne beneficije, naročito u poslovnoj sferi. 

Jedan od najdragocenijih darova svakako je prestižni restoran u Boki Kotroskoj, na Turskom rtu, o kome su crnogorski mediji i ranije pisali pominjući da na tom mestu gradnja nikako nije mogla da bude dozvoljena. Restoran je u vlasništvu njenog rođenog brata, a pisalo se da je celu stvar sredio niko drugi, do Mila Đukanovića.

- Obje­kat na­zvan ,,Ve­ri­ge 65" otvo­ren je sve­ča­no u pe­tak uve­če na Tur­skom rtu, iako ne­ma do­zvo­lu za rad, a Op­šti­na Ko­tor je pre­ki­nu­la po­stu­pak iz­da­va­nja do­zvo­la po­sli­je oba­vje­šte­nja Spe­ci­jal­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva da je u to­ku pri­ku­plja­nje po­da­ta­ka o grad­nji tog objek­ta.Sve­ča­nom otva­ra­nju je pri­su­stvo­vao i biv­ši pre­mi­jer i li­der De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta Mi­lo Đu­ka­no­vić, o če­mu svje­do­če fo­to­gra­fi­je ob­ja­vlje­ne na dru­štve­noj mre­ži In­sta­gram - pisali su Crnogorski mediji svojevremeno.  

Mediji su svojevremeno pisali i da je lepa manekenka ostajala trudna i da je rodila blizance, te da je za vreme trudnoće boravila u Rimu. Navodilo se i da je saznanje za aferu Đuklanovića i Jelene izazvalo opšti haos, posebno kada je sve saznala Lidija, žena Mila Đukanovića.

Jelenu, kao i ostale "Milove žene" poznate su po skupocenoj garderobi, lagodnom život i luksuznim putovanjama. 

S druge strane, skupocena garderoba, torbe i nakit karakteristične su i za suprugu Mila Đukanovića, Lidiju, koja je u javnosti često bila primećena zbog skupocenih komada

Foto: youtube.com/ Predsjednik Crne Gore

Lidija Đukanović

Bilo kako bila, odlazak sa vlasti Mila Đukanovića sigurno je pogodio prvenstveno njegovu suprugu Lidiju Đukanović, ali i lepu Jelenu. Međutim, ni Jami Milenković, pevačica i žena koja se oduvek vezuje za Mila Đukanovića sigurno nije srećna zbog Milovog silaska s vlasti, jer nameće se sada sasvim logično pitanje ,,Ko će sada da šalje helikoptere, plaća skupa putovanja i garderobu, otvara retsorane na najboljim destinacijama?" 

Jelena Golubović jurila Đukanovića po plaži

Jelena Golubović, rediteljka i učensica rijalitija pohvalila se Milomiru Mariću u emisiji „Goli život“ da je Milo Ðukanović bio oduševljen kad ju je upoznao na plaži.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jelena Golubović

Ona je ispričala da se veoma potrudila da bi došla do Đukanovića kada ga je ugledala. Naime, ona je preplivala s jedne na drugu plažu, a zatim se uspješno obračunala i s njegovim obezbjeđenjem.

- Čim sam ugledala obezbjeđenje, ja sam se predstavila, a kad me je Milo primijetio, rekao je obezbjeđenju da se sklone i pozdravio se sa mnom. Bio je oduševljen. Pokazala sam mu fotografije svojih predstava i članke koji su pisani o meni - ispričala je tada Golubovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blok38

04.04.2023 17:07

A šta je sa S. Biserko, R. Trajković itd ostadoše bez apanaže, a i Čanak