NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Supruga Mila Đukanovića došla da glasa sa torbom od 2.400 dolara! SKROMNOST JE ZA LIDIJU STRANI POJAM!

Autor:

Svet

02.04.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Đukanović, supruga predsedničkog kandidata Demokratske Partije Socijalista Mila Đukanovića i još uvek aktuelnog predsednika Crne Gore došla je na glasanje, ponevši torbu popularnog brenda Cristian Dior, čija je cena u najeftinijoj varijanti 2.400 dolara.

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Supruga Mila Đukanovića došla da glasa sa torbom od 2.400 dolara! SKROMNOST JE ZA LIDIJU STRANI POJAM!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Još uvek aktulena prva dama Crne Gore i ranije je bila primećena po skupocenim odevnim komadima, te tako i ne iznenađuje što je za današnje glasanje, pored elegantnog i skupocenog odela, odabrala torbu koja košta kao tri prosečne plate u Crnoj Gori.

Brend Cristian Dior je inače jedan od najdražih brendova Đukanovićeve, te je, podsetimo i u toku prethodne izborne kampanje u javnosti bilo zapaženo njeno pojavljivanje u Dior prsluku, čija je cena bila oko 5.000 dolara.

Podsetimo, o stajlinizima Lidije Đukanović pisalo se više puta. Tako se pored Dior prsluka i džempera, pisalo i o Valentino haljini, koju je Đukanovićeva ponela jednom prilikom, a čiija je cena oko 7.000 dolara. 

Vrhunac je, čini se, bilo pojavljivanje supruge Mila Đukanovića pre nedelju dana, kada se na jednom od mitinga u okviru predsedničke kampanje pojavila sa Cartier dijamantskom ogrlicom na kojoj je bio krst, koja košta neverovatnih 16.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading