DRUGOVI GA NADROGIRALI I PRESUDILI MU: Sinovi policajca osumnjičeni za ubistvo osamnaestogodišnjaka?

Autor:

Svet

10.05.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almedin Dugalić, preminuo je na svoj 18. rođendan, a osnovane su sumnje da su krivci njegovi drugari koji su ga nadrogirali.

DRUGOVI GA NADROGIRALI I PRESUDILI MU: Sinovi policajca osumnjičeni za ubistvo osamnaestogodišnjaka?

Foto: facebook.com

Ima tragičnih slučajeva koji u tuzi i saosećanju ujedinjuju celu zemlju. Jedna od njih je i smrt mladića Almedina Dugalića iz Tešnja u Bosni i Hercegovini, koji je preminuo na proslavi svog 18. rođendana, prenosi Kurir. 

- Navodno su mu prijatelji u piće stavljali neke supstance. Međutim, verovatno su preterali zbog čega mu je pozlilo. Uvek je bio povučen, pa su valjda hteli da vide kako će na to reagovati - rekla je rođaka preminulog mladića, kome lekarski napori nisu uspeli da mu spasu život, piše 072info.

 

 

Bosanskohercegovačka javnost s nestrpljenjem iščekuje rezultate istrage, da li je mladić zaista bio drogiran? Očekuje se i potvrda teze da su osumnjičeni sinovi dvojice policajaca, da li su neki od njih u bekstvu i da li će biti uhapšeni. Nažalost, život jednog mirnog mladića nesrećno je ugašen na samom početku, na proslavi njegovog punoletstva.

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading