(VIDEO) STUDENTKINJA SE DROGIRA NA PREDAVANJU?! Skandalozan snimak trese Hrvatsku

Autor: Republika

Svet

16.11.2017

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se na Fejsbuku pojavio video-snimak koji prikazuje kako devojka u učionici tokom predavanja šmrče nepoznatu supstancu sa stola, pišu hrvatski mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Hardkoo 7
Šmrče na predavanju: Studentkinja zgrozila region

Kako piše zagrebački portal "Indeks", odmah nakon objave snimka počela su nagađanja da li devojka konzumira kokain ili spid tokom predavanja.

Komentari ispod snimka sugerišu da je isti nastao u prostorijama privatne visokoobrazovne ustanove VERN u Zagrebu, kao i da je reč o jednoj njihovoj studentkinji. 

 

VERN HC (cenzurirana verzija)

sestrična se razbuđuje na predavanju Posted by Hardkoo 7 on Tuesday, November 14, 2017

 

Ta informacija zasad nije potvrđena, ali su se o snimku oglasili na zvaničnoj stranici VERN-a i poručili da istražuju slučaj, navodi "Indeks". 

Dodaju i da su odmah po prijemu snimka pokrenuli odgovarajuće proceduru. 

- VERN je primio informaciju o video-materijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorima fakulteta. Odmah po prijemu navedene informacije Univerzitet VERN pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke. Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove i ovaj predmet će biti obrađen u skladu s navedenim - stoji u saopštenju na stranici fakulteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading