ŽENA DOŽIVELA ANAFILAKTIČKI ŠOK NA AERODROMU: Lekari se 36 sati borili za život, a kada čujete uzrok, zgrozićete se

Autor:

Svet

25.04.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je podnela prijavu protiv aerodroma policiji, prenosi "Ultima Hora".

ŽENA DOŽIVELA ANAFILAKTIČKI ŠOK NA AERODROMU: Lekari se 36 sati borili za život, a kada čujete uzrok, zgrozićete se

Foto: shutterstock

Jedna žena umalo je umrla nakon što je popila kafu koju je uzela na automatu na aerodromu. Počela je da se guši i hitno je prebačena u bolnicu gde su se lekari borili za njen život.

Situacija o kojoj trenutno izveštavaju svi svetski mediji desila se na aerodromu "Son San Joan" na Majorci, koji se nalazi u blizini grada Palma de Majorka. Inače, nesrećna 21-godišnja devojka radi na pomenutom aerodromu, a za ozbiljne komplikacije njenog zdravstvenog stanja krivi su insekti koji su se našli u kafi sa automata.

Kada je ova mlada žena počela da pije kafu, primetila je da ima čudan ukus, a kada je bolje pogledala u čašu, primetila je roj insekata kako puzi u njoj, navodi španski sajt Ultima Hora, a prenosi "Dejli Mejl".

Ova 21-godišnjakinja je doživela anafilaktički šok, lice je počelo da otiče, a grlo da joj se zatvara, zbog čega nije mogla da diše. Hitno je prebačena u bolnicu gde je provela 36 sati na intenzivnoj nezi, pre nego što je puštena na kućno lečenje.

Zbog pomenutog incidenta zadobila je i plikove na koži.

Dežurna zdravstvena služba na aerodromu dala joj je adrenalin i druge lekove pre nego što je hitno prebačena u lokalnu kliniku u Palma de Majorci.

Njena porodica je podnela prijavu protiv aerodroma policiji, prenosi "Ultima Hora".

Oni tvrde da je prisustvo insekata u šoljici za kafu mogući zločin protiv javnog zdravlja, dodaje pomenuti portal.

Porodica je dodala i da je aerodromsko osoblje očigledno loše održavalo mašinu, koja od nesrećnog slučaja više nije u funkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

26.04.2024 05:13

Nikad više neću uzeti kafu iz automata.