LUĐE NE MOŽE: Kim Kardašijan razgovarala sa POTPREDSEDNICOM AMERIKE o reformi pravosuđa!

Autor:

Svet

26.04.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda imala je šta da kaže drugoj najvažnijoj osobi u Americi

LUĐE NE MOŽE: Kim Kardašijan razgovarala sa POTPREDSEDNICOM AMERIKE o reformi pravosuđa!

Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan razgovarala je sa potpredsednicom SAD Kamalom Haris o reformi krivičnog pravosuđa na okruglom stolu u organizaciji Bele kuće, prenosi AP.

Agencija navodi da je na okruglom stolu održanom u četvrtak naglašen napor američke administracije kada je reč o reformi krivičnog pravosuđa.

Bela kuća je na okrugli sto pozvala i četiri osobe koje je predsednik SAD Džozef Bajden pomilovao prethodne nedelje.

Haris, bivša tužiteljka, rekla je prisutnima da "veruje u moć iskupljenja".

Kardašijan je posećivala Belu kuću i dok je Donald Tramp bio predsednik SAD do novembra 2021. godine, pošto je prethodno uspostavila saradnju sa Trampovim zetom, Džaredom Kušnerom, koji se bavio pitanjima krivičnog pravosuđa, navodi AP.

Tramp je u objavi na svojoj društvenoj mreži u novembru prošle godine nazvao Kardašijan "najprecenjenijom poznatom ličnosti na svetu", na osnovu anegdota iz nedavno objavljene knjige novinara ABC njuza, Džonatana Karla.

"Mislim da mu nisam baš simpatična. Ali, okej sam sa time" rekla je Kardašijan ranije ove nedelje povodom te Trampove izjave.

Kad smo kod Trampa, bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat izjavio je danas da je spreman da obnovi konzervativni savez sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Tramp je u video poruci naveo da se raduje bliskoj saradnji sa Orbanom kada bude, kako je naveo, još jednom položio zakletvu kao 47. predsednik SAD, preneo je AP.

Tramp je u poruci Orbana nazvao velikim čovekom i istakao da je dok je bio američki predsednik radio s njim na unapređenju vrednosti i interesa SAD i Mađarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading