SESTRA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ GRCA U SUZAMA: Stigla na sahranu u pratnji bivšeg supruga!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

26.04.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić je stigla na sahranu pokojne sestre, najbliži se ne odvajaju od nje.

SESTRA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ GRCA U SUZAMA: Stigla na sahranu u pratnji bivšeg supruga!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana popularne voditeljke održava se danas, u petak, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova.

Među prvima ne groblje je došla njena sestra bliznakinja, Ivana Nikolić, u pratnji bivšeg supruga, Edina Škorića, a tuga na njenom licu bila je očigledna. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Inače, mnogi od njih su za Bojaninu smrt saznali upravo preko medija, te su njen profil na društvenoj mreži Instagram preplavili komentari potresne sadržine, uglavnom kako bi se njeni pratioci oprostili od voljenog TV lica. Međutim, upravo jedan od njih osvanuo je na dan sahrane Jankovićeve, a reči koje je uputila jedna korisnica malo je reći da lede krv u žilama.

- Zašto si ostavila svoju decu, prerano si otišla - navela je jedna gospođa uz emotikone crvene ruže koja vene i crno srce, samo nekoliko sati od Bojanine sahrane.

Podsećanja radi, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading