PIOLIN: Najbolji protiv kojih sam igrao Sampras i Agasi, najluđi Ivanišević

Autor:

Sport

03.06.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedrik Piolin, bivši francuski teniser, pričao je o tome da je tokom profesionalne karijere imao teške rivale, a da je najteže bilo igrati protiv Pita Samprasa i Andrea Agasija.

Goran Ivanišević

- Obojica su bili veliki izazov. Najveći. Samprasov servis nikako nisam mogao da pročitam. Iako su neki lošije rangirani teniseri to uspevali, za mene je uvek bio enigma. Andre, sa druge strane, nije dao protivniku da diše. Činilo vam se da stalno udarate lopticu, bez predaha - izjavio je za "L’Ekip" Piolin.

Francuz, kojem je u karijeri najveći domet bilo peto mesto na ATP listi, nije se dvoumio oko toga koje je bio "najluđi" protivnik koga je imao.

- Goran Ivanišević, bez premca. On je u očima imao nešto uznemiravajuće - uz osmeh je rekao Piolin.

- Sećam se kad sam ga pobedio na turniru u Antverpenu, 1993. godine rezultatom 7:6, 6:0, ušao sam posle meča u svlačionicu i video šest uredno poslaganih polomljenih reketa. On je mirno napustio teren posle poraza, ali je u svlačionici redom polomio svih šest reketa koje je imao u torbi, i to tako što ih je razlupao o zid -  otkrio je Piolin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading