NOVAKA ĐOKOVIĆA POGODILE TUŽNE VESTI: Oglasio se EMOTIVNOM PORUKOM!

Autor:

Sport

18.01.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta izjavio saučešće porodici..

NOVAKA ĐOKOVIĆA POGODILE TUŽNE VESTI: Oglasio se EMOTIVNOM PORUKOM!

Foto: www.profimedia.rs

Novaka Đokovića pogodila je vest o smrti čuvenog novinara "Dejli Mejla" Majka Diksona, koji je preminuo dok je izveštavao sa Australijan opena.

Diksonu je pozlilo u Melburnu, a ta vest je pogodila teniski svet.

Među onima koji su se oprostili od čuvenog britanskog novinara koji je čak 38 godina pratio tenis bio je Novak Đoković koji se oglasio na Tviteru.

- Saučešće porodici Majka Diksona. Počivaj u miru - napisao je Đoković.

 

 

Dikson je 33 godine radio kao teniski novinar i preminuo je nekoliko dana pre 60. rođendana (27. januar). On je čak i živeo na Vimbldonu sa porodicom.

AUSTRALIJAN OPEN

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Što se singla tiče, Srbiji su u Melburnu ostala samo dva predstavnika, a to su Novak Đoković i Miomir Kecmanović.

Takmičenje su u prvom kolu završili Dušan Lajović, Laslo Đere i Aleksandra Krunić, dok kroz kvalifikacije nisu uspeli da prođu Hamad Međedović, Olga Danilović i Natalija Stevanović.

Sa druge strane, u konkurenciji parova oprobaće se specijalista za dubl Nikola Ćaćić, kao i svi koji su se našli u glavnom žrebu singlova, osim Noleta, a to su Lajović, Đere, Kecmanović i Krunićeva.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading