NOVAK OSTAO U ŠOKU ZBOG INFORMACIJE O DEJANU MILOJEVIĆU! "Neka ga Bog čuva"!

Autor:

Sport

17.01.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je mnogo uznemirila najuspešnijeg tenisera u istoriji "belog sporta".

NOVAK OSTAO U ŠOKU ZBOG INFORMACIJE O DEJANU MILOJEVIĆU! "Neka ga Bog čuva"!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je tokom konferencije za medije saznao vest o srčanom udaru koji je doživeo proslavljeni bivši košarkaški reprezentativac Dejan Milojević.

Naime, na pitanje novinara koji mu je saopštio da je nekadašnji trener Mege i aktuelni asistent u stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa doživeo srčani udar u Sjedinjenim Američkim Državama, mnogo je uznemirilo prvog reketa sveta.

- Srčani udar?! Šta mogu da kažem, osim da pošaljem podršku, da ga Bog čuva, da mu anđeli pomognu i da bude dobro. Šokantno za mladog čoveka, obeležio je naš sport. Misli su uz familiju - rekao je Nole.

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Podsetimo, Đoković je pobedom nad Australijancem Aleksejom Popirinom izborio plasman u treće kolo Melburna, gde će mu rival biti Tomas Martin Ečeveri iz Argentine.

- Nisam video kako je igrao, ali je dobio dva meča protiv Monfisa i Mareja. Rezultati su impresivni, igra verovatno tenis života na betonu. Na terenu će biti težak protivnik, obojica želimo da pobedimo. Njegov nivo na betonu je napredovao, moram da budem spreman za to - istakao je srpski as. 

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading