URNEBESNO: KIRJOS IMA SAVET ZA PROTIVNIKE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo ŠTA RADITI kad vidite Noleta u žrebu!

Autor:

Sport

12.01.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac vodi računa o kolegama.

URNEBESNO: KIRJOS IMA SAVET ZA PROTIVNIKE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo ŠTA RADITI kad vidite Noleta u žrebu!

Foto: twitter printscreen

Nik Kirjos bio je poznat kao jedan od najžešćih kritičara Novaka Đokovića.

Često je Nik govorio loše o Noletu, na neki način je nipodaštavao njegove uspehe, nazivao ga robotom, a onda se situacija promenila.

Kirjos je bio jedan od retkih koji je stao u Novakovu zaštitu nakon deportacije Đokovića 2022. godine iz Australije,a od tog trenutka, postali su veliki prijatelji.

Tako je ekscentrični momak iz Kanbere počeo o Đokoviću da govori u superlativima, a za njega je Nole najbolji teniser svih vremena.

Kirjos zbog povrede neće moći da nastupi na Australijan openu, ali je upitan da prokomentariše žreb turnira.

Dobio je pitanje od novinara da da savet teniserima koji su u polovini žreba sa Novakom Đokovićem, a njegov odgovor je urnebesan.

- Najbolje da rezervišu let kući po najboljoj ceni - rekao je Nik uz osmeh.

 

 

Novak je "KRALJ" Australije. Osvojio je rekordnih 10 titula u Melburnu, a veliki je favorit da ponovi uspeh ostvaren prethodne godine.

Podsetimo, prvi rival na ovogodišnjem Australijan openu za Novaka biće Dino Prižmić(18) koji je uspeo da prokrči put u kvalifikacijama.

Novak i Dino će na teren 14. januara od 9.00 časova po našem vremenu.

U drugom kolu Đokoviću će protivnik biti Aleks Popirin ili Mark Polmans. U trećem kolu Novakovi potencijalni rivali su Tomas Ečeveri (30. nosilac) ili veterani Endi Mari i Gael Monfis.

U osmini finala se očekuje da naspram Đokovića bude mladi Ben Šelton, 16. nosilac. U četvrtfinalu bi to trebalo da bude ili prošlogodišnji finalista Stefanos Cicipas (7) ili Tejlor Fric (12), a obojica su u lošoj formi.

Prvi baš veliki izazov Novak bi trebalo da ima u polufinalu gde je projektovano da se sastane sa Janikom Sinerom (4).

Povoljno za Đokovića je i što Siner u četvrtfinalu ide na domaćeg aduta Aleksa de Minaura (10) koji je nedavno pobedio Novaka na Junajted kupu pa u sredu Alkarasa u egzibiciji.

U drugoj polovini žreba su drugi i treći nosilac, Karlos Alkaras i Danil Medvedev, ali i Zverev, Rune, Dimitrov, Hurkač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading