NOVAK ŠEIK: NEZAPAMĆEN doček za Đokovića u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

27.12.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je reći da su mu ukazali poštovanje.

NOVAK ŠEIK: NEZAPAMĆEN doček za Đokovića u Saudijskoj Arabiji!

Foto: printscreen twitter

Novak Đoković i Karlos Alkaraz u Rijadu će odigrate egzibicioni meč u sredu od 16.00 časova.  Ovo će biti svojevrsni uvod u novu tenisku sezonu. Biće to šesti susret Noleta i Karlitosa,a  trenutno najbolji teniser sveta vodi u međusobnim duelima 3:2. 

Srpski teniser je u Rijadu dočekan kao šeik, a snimci na društvenim mrežama govore više od reči.

Vozili su Novaka čamcem kroz grad, a na posebnim video bimovima prikazivali su holograme njegovih teniskih dostignuća.

 

 

 

 

Đoković je oduševljen zemljom i kulturom.

- Prvi put sam ovde, ima tako mnogo toga da se nauči o ovoj zemlji. Znate, velika stvar za Saudijsku Arabiju je što će organizovati Svetski Ekspo 2030. To simbolizuje rast zemlje i njeno globalno prisustvo. Uzbuđen sam što vidim da je Saudijska Arabija otvorila vrata svetu sporta, zabave i lidera u biznisu - rekao je Đoković.

Pričao je Novak i o tome koliko planira još da igra tenis.

- Tom Brejdi je sjajan primer šampiona u svom sportu i neko ko je imao sjajnu karijeru i dugovečnost. Mnogo sati i vremena je uložio u brigu o sebi, u oporavak da se postara da svaki aspekt njegovog tela i uma bude pokriven, kako bi mogao da ima dugotrajnu uspešnu karijeru.  Naučio sam mnogo od njega, iz njegovog primera i nadam se da ću moći da ostvarim karijeru koja će dostići 40 ili možda čak i više, videćemo. Sada se osećam odlično u svom telu i igrao sam tenis zaista visokog kvaliteta. Ova godina je bila jedna od najboljih sezona koje sam imao u životu. Zašto prestati dok još uvek igrate sjajno? Nastaviću i uzimaću godinu jednu po jednu, pa ću videti koliko daleko ću da odem - rekao je Đoković.

Što se meča tiče, nema sumnje da će Novak i Karlos svojom egzibicijom na najbolji mogući način otvoriti novu sezonu, a na ljubiteljima tenisa je samo da uživaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading