MOĆNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: TEŠKO RIVALIMA u Torinu!

Autor:

Sport

11.11.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena je na misiji!

MOĆNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: TEŠKO RIVALIMA u Torinu!

Foto: Tanjug/AP

Nakon ATP finala u Torinu, Novak će igrati još i završnicu Dejvis kupa u Malagi što će staviti tačku na ovu uspešnu sezonu

Turnir najboljih osam Đoković počinje u nedelju od 21 čas protiv Holgera Runea, a ukoliko je suditi po izjavi koju je dao, fokusiran je i spreman. 

- Ovo je pored grend slemova, najveći turnir u našem sportu. Osam najboljih igrača se takmiči tokom cele godine, da se kvalifikuje na završni turnir. Jedini turnir koji ima grupnu fazu, veoma mi je poznato šta znači igrati ovde i u ovim uslovima. Prošle godine sam bio perfektan, pet od pet. Nadam se da ću sezonu krunisati na pravi način. Cilj mi je da sezonu završim kao broj jedan i za to mi fali samo jedna pobeda, a kao pozitivna posledica svega toga da osvojim turnir - rekao je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Novak i Rune će se takmičiti u Zelenoj grupi, a nakon meča protiv Danca, najbolji teniser sveta će igrati protiv Janika Sinera i Stefanosa Cicipasa.

Na drugoj strani Crvenu grupu čine Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Aleksandar Rubljov.

Novak Đoković je motivisan da godinu završi na prvom mestu ATP rang liste, a za to mu je potreban samo jedan trijumf. Ukoliko to ostvari, probiće i magičnu granicu od 400 nedelja kao prvi igrač sveta.

Nema sumnje da će Nole uraditi sve što je u njegovoj moći, a kad je ovako spreman i motivisan - teško rivalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://radar.republika.rs/news

 

Komentari (0)

Loading