NOVAK NAPADA NOVI PEHAR: Đoković čini sve da Srbiji donese trofeje

Autor:

Sport

18.10.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole će igrati još jedan turnir između dve sezone.

NOVAK NAPADA NOVI PEHAR: Đoković čini sve da Srbiji donese trofeje

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković ima još tri cilja do kraja sezone, a onda će se resetovati i brojanje krenuti iz početka. Nole će do kraja 2023. pokušati da osvoji individualne titule na mastersu u Parizu i Završnom mastersu osmorice najboljih u Torinu. A onda kreće žetva trofeja za Srbiju!

Najbolji teniser sveta predvodiće svoju zemlju na finalnom turniru Dejvis kupa u Malagi od 21. do 26. novembra u nameri da Srbiji donese "salataru" kao i 2010. godine. Međutim, to nije sve jer će prvi trofej u sledećoj sezoni Novak napasti baš boreći se sa srpskom zastavom na grudima.

Naime, Đoković će igrati na predstojećem Junajted kupu. Kako su preneli američki mediji, najbolji teniser sveta se u poslednjem trenutku prijavio za novo izdanje ovog prestižnog turnira koji okuplja 18 nacija, igra se na betonu i predstavlja takmičenje u miks-dublu. Biće to drugo izdanje turnira nakon što je po prvi put održan između decembra prošle i januara ove godine u tri australijska grada, a za sada nije poznato koja će Srpkinja biti Novakova partnerka.

 

 

Kao i tada, Junajted kup će Novaku poslužiti kao poslednja provera za Australijan open. A onda će Nole napasti jubilarnu desetu titulu u Melburnu, odnosno pokušati da produži dominaciju u Melburn parku.

Naravno, najvažniji trofej za Srbiju, kao i za sebe, Đoković će pokušati da osvoji 2024. godine. Biće do na Olimpijskim igrama u Parizu na kojima će Novak jurišati po jedino odličje koje mu nedostaje - zlato sa OI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading