ŠOK I NEVERICA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Neočekivani odlazak iz njegovog tima posle DECENIJU I PO!

Autor:

Sport

14.09.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj plodonosne saradnje.

ŠOK I NEVERICA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Neočekivani odlazak iz njegovog tima posle DECENIJU I PO!

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

Italijan Eduardo Artaldi, dugogodišnji agent Novaka Đokovića, napušta tim najboljeg tenisera sveta posle saradnje koja je trajala deceniju i po.

Kako pišu teniski novinari sa Apenina, Artaldi i njegova partnerka Elena Kapelaro odlaze iz Noletovog tima nakon plodonosne saradnja koja je bila na snazi od 2008. godine. Oni su, naime, u Srbinovom timu bili prilikom svakog njegovog osvojenog grend slema, osim prvenca na Australijan openu u Melburnu 2008. Eduardo Artaldi poodavno je jedan od ključnih ljudi u Novakovom okruženju, a navodno su njih dvojica i veoma dobri prijatelji. Međutim, pišu dobro upućeni mediji iz Italije da postoji mogućnost da Italijan u nešto drugačijoj ulozi ostane uz Novaka Đokovića.

 

 

Đokovićev tim je u poslednjih nekoliko godina pretrpeo nekoliko izmena, a ona koja je podigla najviše prašine i uzburkala javnost jeste odlazak slovačkog trenera Marijana Vajde.

Ipak, brojni turbuletni periodi nisu sputali teniskog kralja iz Srbije koji uprkos svim promenama i nedaćama održava kontinuitet osvajanja najznačajnijih turnira. Nedavno je na svoj konto upisao 24. "mejdžor" trofej, pošto je u finalu US opena savladao Danila Medvedeva sa ubedljivih 3:0 (6:3, 7:6, 6:3). Podsetimo, najveći Noletov takmac u GOAT (najveći svih vremena) trci - Rafael Nadal osvojio 22. grend slem titule. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading