ĐOKOVIĆ "UMRO OD SMEHA"! Organizatorima turnira poručio: Izgledam KAO DA SAM PIJAN!

Autor:

Sport

19.08.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak komentarisao objavu na instagramu.

ĐOKOVIĆ "UMRO OD SMEHA"! Organizatorima turnira poručio: Izgledam KAO DA SAM PIJAN!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković gazi redom rivale na mastersu u Sinsinatiju i oduševljava navijače na američkom kontinentu na koji je nedavno kričio prvi put nakon dve godine odsustva zbog nevakcinisanog statusa na koronavirus.

Očigledno je da i njemu prija boravak "preko bare", a poslednji u nizu gestova koji tome svedoče jeste urnebesan komentar na objavu na zvaničnom instagram nalogu mastersa u Ohaju.

Organizatori turnira u Sinsinatiju, naime, podelili su niz fotografija srpskog tenisera, a Novak Đoković nije bio zadovoljan izborom nekih od njih. U pitanju je bio duel drugog kola protiv Aleksandra Davidoviča Fokine iz Španije.

- Haha, hvala što se objavili fotografije na kojima izgledam kao da sam pijan na terenu - prokomentarisao je Novak i izazvao lavinu pozitivnih reakcija u komentarima.

Foto: PRINTSKRIN

DUHOVIT: Đoković

Podsetimo, Đoković je dobio Fokinu, a potom Tejlora Frica i Gaela Monfira u narednim rundama, dok će u noći između subote na nedelju u polufinalu igrati protiv Aleksandra Zvereva. Drugi polufinalni par čine Karlos Alkaraz i Hurbert Hurkač.

Novak Đoković trenutno je drugi teniser na ATP listi iza mladog Španca Karlosa Alkaraza, ali je tokom karijere osvojio najviše grend slem titula u istoriji "belog sporta" - 23. Nakon Sinsinatija sledi US open koji počinje 28. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading