NOVAK UHVAĆEN SA PJEROM: Evo gde se sada nalazi NAJBOLJI TENISER u istoriji! (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se i dalje odmara pred nastavak sezone.

NOVAK UHVAĆEN SA PJEROM: Evo gde se sada nalazi NAJBOLJI TENISER u istoriji! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da na pravi način iskoristi slobodno vreme, nakon poraza od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona (3:2).

Našem asu je očigledno teško pao neuspeh, pa je odlučio da više vremena posveti odmoru, kako bi se "izduvao" i što bolje spremio za nastavak sezone, a takođe i kako bi više vremena posvetio svojoj porodici.

Prvo je Nole boravio u Hrvatskoj, da bi se zatim preselio u Crnu Goru, gde je bio poprilično aktivna u poslednjih nekoliko dana. Uslikan je Đoković na Durmitoru, zatim se spustio i do Herceg Novog, gde je kupio dupleks, a sada je Srbin ponovo otišao ka severu države.

I ovoga puta je Novak uslikan u krajnjem sportskom izdanju. On je sa svojim psom Pjerom šetao kroz Eko selo Nevidio, gde je uslikan i sa jednim momkom, koji očigledno ovde radi, a ta slika je vrlo brzo završila na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nole je prethodnih nedelja boravio u Crnoj Gori i Hrvatskoj, gde se odmarao sa porodicom, a sada ga čeka selidba u Ameriku, gde će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju, a zatim i na US openu.

Srpski as nije igrao u Americi još od finala US opena 2021. godine, kada je u velikom finalu poražen od Danila Medvedeva, a sada će na ovom turniru imati šansu da osvoji 24. gren slem titulu u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading