PREPOZNAJETE LI DEČAKA SA SLIKE? Nadmašio je slavnog strica, koji ga drži u naručju! Postao je VELIKI šampion! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravili su sjajne karijere u različitim sportovima.

PREPOZNAJETE LI DEČAKA SA SLIKE? Nadmašio je slavnog strica, koji ga drži u naručju! Postao je VELIKI šampion! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Zanimljiv snimak "zapalio" je društvene mreže, koje su obasute pitanjem: ko je dečak u naručju fudbalera dok daje TV intervju?

Kamera je uhvatila kako tadašnji fudbaler Majorke Migel Anhel Nadal prihvata u naručje svog malog bratanca, trogodišnjeg Rafaela.

Tada je popularna "Zver" bio je ponos porodice Nadal i niko nije mogao da pretpostavi da će bratanac kasnije zaseniti slavnog strica fudbalera, samo u tenisu, za koji je bio stručan njegov drugi stric Toni.

Migel Anhel Nadal je igrao za matičnu Majorku od 1987. do 1991. godine, pa je osam godina proveo u Barseloni, da bi karijeru završio u klubu gde je i ponikao 2005. godine.

On se u nekoliko navrata tokom devedesetih istakao i kao rival našim timovima.

Bio je član ekipe slavne Barselone predvođene Ronaldom koja je igrala 1996. godine u osmini finala Kupa kupova protiv Crvene zvezde. Takođe igrao je za Španiju protiv selekcije SR Jugoslavije u kvalifikacijama za Mundijal u Francuskoj 1998. godine.

Sa druge strane, Rafa je uz najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, obeležio epohu u "belom sportu" i sa 22 grend slem titule nalazi se na drugom mestu najuspešnijih igrača svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading