SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Alkaras POČISTIO Cicipasa, Španac zakazao EPSKU BITKU protiv Đokovića!

Autor:

Sport

06.06.2023

22:43 >> 22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak iz Mursije pokazao zbog čega je novi superstar svetskog tenisa.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Alkaras POČISTIO Cicipasa, Španac zakazao EPSKU BITKU protiv Đokovića!

Foto: Tanjug

Karlos Alkaras savladalo je Stefanosa Cicipasa u četvrfinalu Rolan Garosa sa ubedljivih 6:2, 6:1, 7:6(5) za 2 sata i 12 minuta. Španski tenier briljirao je od samog početka meča i jasno stavio do znanja grčkom igraču ko će se pitati za sve na terenu Filip Šatrije.

Grk koji je igrao ovde finale 2021. i nedavno u Melburnu došao do finala, protiv Alkarasa je izgledao kao igrač koji je na rubu prvih 100, a ne peti na ATP listi. Španac ga je prosto samleo u prva dva seta. Za svega 70 minuta igre prepustio mu je samo tri gema.

Pretilo je to da bude prava katastrofa za Cicipasa, s obzirom da je Alkaras vodio 5:2 i imao dve vezane meč lopte. Ipak, Grk je pokazao ponos, sačuvao taj gem i uspeo da vrati brejk u gemu u kojem je Španac servirao za prolaz u polufinale. Cicipas je seriju nastavio i u narednom gemu i došao do 5:5.

Na kraju, odluka o pobedniku trećeg seta, a samim tim i meča pala je u taj-brejku.

Najbolji teniser planete u borbi za finale sastaće se sa našim Novakom Đokovićem u petak. Očekuje se pravi spektakl, a biće ovo praktično finale pre finala na čuvenoj pariskoj šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading