CICIPAS KAO U MELBURNU: Grčki teniser ODUVAO Argentinca!

Autor:

Sport

02.06.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ubedljiva pobeda petog tenisera planete.

CICIPAS KAO U MELBURNU: Grčki teniser ODUVAO Argentinca!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa, pošto je u tri seta savladao Dijega Švarcmana - 6:2, 6:2, 6:3.

 

 

Posle malog mučenja u prvom kolu kada je izgubio čak i set od Veselog, peti nosilac u naredna dva kola ide uzlaznom linijom. Karbaljes Baena mučio ga je samo u drugom setu, a sada protiv Švarcmana dozvolio je ukupno sedam gemova.

Samo jednom je izgubio svoj servis i to u prvom setu, kada je imao već dva brejka viška, a Argentinac je najviše pripretio na početku trećeg, kada je imao tri brejk lopte za vođstvo 2:1, ali se Cicipas spasio, a vrlo brzo napravio brejk koji je odlučio poslednji set.

Utisak je da se Grk ove sezone posebno "uključi" na gren slemovima u svoj, prepoznatljiv ritam. U Parizu podseća na onog igrača iz Melburna, koji je došao do finala Australijan opena.

Rival u četvrtom kolu Cicipasu biće Austrijanac Sebastijan Ofner, koji je posle pet setova savladao Fabija Fonjinija 5:7, 6:3, 7:5, 1:6, 6:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading