ĐOKOVIĆU OTKRIO ODAKLE CRPI SNAGU! Kada mi je teško, mislim na NJIH!

Autor:

Sport

02.06.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak će imati specijalnu podršku u Parizu.

ĐOKOVIĆU OTKRIO ODAKLE CRPI SNAGU! Kada mi je teško, mislim na NJIH!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković na terenu "Filip Šatrije"

Najbolji srpski teniser je uspeo da stigne do osmine finala Rolan Garosa, pobedom u tri seta nad Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Meč je trajao tri i po sata, a Nole je slavio posle dva taj-brejka, dok je u trećem glatko počistio Španca - 7:6, 7:6, 6:2.

Đoković je posle duela sa Fokinom govorio o raznim temama, pariškoj publici, bananama i urmama, okršaju sa Nadalom, ali i o tome šta ga je posebno motivisalo da prebrodi sve poteškoće i da okrene rezultat u svoju korist.

- Danas mi deca dolaze, pomislio sam na njih kada mi je bilo teško, bio sam iscrpljen i trom. U tim trencuima su mi se oni pojavili u glavi, upravo sada sleću iz Beograda - rekao je Novak Đoković, otkrivši šta je bila njegova najveća snaga tokom meča.

Foto: Starsport

Novak i Stefan Đoković na jednom od košarkaških mečeva

Za plasman u četvrtfinale, prvi reket Srbije igraće protiv pobednika duela Huan Pablo Variljas (Peru) - Hubert Hurkač (Poljska).

Sa Peruancem, koji je trenutno 94. na ATP listi, Nole se nikada nije sastajao u karijeri, dok protiv Poljaka ima ubedljivih 5:0 u dosadašnjih pet duela.

Poslednji put Đoković je savladao Hurkača ove godine u četvrtfinalu turnira u Dubaiju sa 6:3, 6:2.

Novak i Hubert su na Rolan Garosu igrali 2019. godine i tada je srpski as rutinski trijumfovao u tri seta sa 6:4, 6:2, 6:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading