INTERESANTNO: Đoković pre ODUSTAJANJA od Madrida bio na SVETOM mestu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.04.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete koristi svaku priliku za duhovno uzdizanje.

INTERESANTNO: Đoković pre ODUSTAJANJA od Madrida bio na SVETOM mestu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novak Đoković nije uspeo da osvoji Srpska open pošto je u četvrtfinalu turnira u Banjaluci poražen od Dušana Lajovića koji je kasnije stigao do trofeja.

Pored toga što je Nole neočekivano ispao, javnost je zabrinula i njegova naredna odluka - odustajanje od mastersa u Madridu.

Ne zna se da li je Đoković povređen ili je u pitanju predostrožnost uoči Rolan Garosa, ali je zanimljivo da je najbolji teniser planete pre donošenja odluke da odustane od turnira u prestonici Španije bio na svetom mestu. Nole je posetio jednu crkvu u Banjaluci, a kineski novinar Džeri Liu sve je to snimio i podelio na svoj Tviter profil.

 

 

- Istinita priča! Kada je moja ekipa snimala kadrove u pravoslavnom hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci prošlog vikenda otkrili smo da je Nole unutra i da se moli. U to vreme povukao se i sa turnira u Madridu. Veoma interesantno - napisao je on.

Poznato je da Đoković koristi svaku priliku za duhovno uzdizanje, a sada je njegova molitva iznenadila kineskog novinara.

Da li je baš u ovoj crkvi Nole pronašao snagu za nastavak sezone ostaje da se vidi. 

Njegove pripreme usmerene su na Rolan Garos koji će se održati od 28. maja do 11. juna i na kom će Nole pokušati da prestigne Rafaela Nadala po broju titula na grend slemovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading