ĐOKOVIĆ JE DOSTIGAO SVE REKORDE, ALKARAS TEK TREBA DA SE DOKAŽE: Ana Ivanović iskreno o trci za čelo ATP liste!

Autor:

Sport

05.04.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna srpska teniserka je pričala o svojoj karijeri i o tome šta je bilo ključno da postigne takve uspehe.

ĐOKOVIĆ JE DOSTIGAO SVE REKORDE, ALKARAS TEK TREBA DA SE DOKAŽE: Ana Ivanović iskreno o trci za čelo ATP liste!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Ana Ivanović je bila gost emisije na televiziji "K1", gde se između ostalog dotakla i borbe oko prvog mesta na ATP listi.

Od ovog ponedeljka je Novak Đoković ponovo prvi, a Ana smatra da je Srbin dostigao sve rekorde, dok je na Karlosu Alkarasu da se dokazuje.

- Iskreno, ja mislim da je Novak Đoković dostigao i oborio sve rekorde. Alkaras igra dobro, ali je mlad, ima još puno toga da dokaže, a vidim da je opet počeo da otkazuje turnire, ima problem sa povredama, dosta je mlad za to. Trebaće mu vreemna da se dokaže da bude broj jedan do tad je Novak neprikosnoven - istakla je Ivanovićeva.

Foto: Twitter.com/Ana Ivanović

Ana Ivanović, nekadašnja šampionka Rolan Garosa

Dodala je i da bi volela da nove generacije krenu stopama nje, Novaka, ali i Jelene Janković, ali da misli da mlađi naraštaji danas drugačije pristupaju tenisu.

- Meni bi bilo drago da vidim da nove generacije idu našim stopama. Mislim da nove generacije drugačije pristupaju, mi smo više cenili naše mogućnosti. Iskreno ne znam, teško je, postoji razmak između generacija, pa mi je teško da pričam o tome. Imamo dobre igrače, drago mi je da vidim da naši igrači dobro prođu na turnirima.

Dodala je i da misli da su uslovi u kojima su njih troje stasali imali uticaj na njihove rezultate.

- Definitvno da pomaže, ali je i do osobe. Mora biti karakter, da izdrži nivo treninga, odricanja, stresa, odgovornosti, mora jako puno stvari da se složi. Ono što ljudi vide je samo vrh ledenog brega - zaključila je Ana Ivanović.

Podsetimo, Ivanovićeva je bivša svetska broj jedan, a u karijeri joj je najveći uspeh osvajanje Rolan Garosa 2008. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading