ANA JAVNO OBEĆALA! Vraća se SVOJOJ PRVOJ LJUBAVI!

Autor:

Sport

05.04.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno!

ANA JAVNO OBEĆALA! Vraća se SVOJOJ PRVOJ LJUBAVI!

Foto: Starsport

Ana Ivanović i Novak Đoković

Ana Ivanović već neko vreme ne bavi se tenisom.

Nekadašnja prva igračica sveta koja se na čelu VTA liste našla 2008. godine, gostovala je na televiziji K1 gde je javno obećala da će se vratiti na teren!

Govorila je čuvena srpska teniserka o zanimljivoj temi i obradovala je čitavu naciju.

Nedostaje mi tenis, trenutno ne igram, ali u nekoj perspektivi mogla bi da se vratim ovom sportu, ne znam u kojoj ulozi. Sigurno ću se u nekom obliku vratiti na teren - rekla je Ana Ivanović u emisiji na televiziji K1.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Ana Ivanović

 

Govorila je legendarna srpska teniserka o brojnim zanimljivim temama, ali definitivno je ovo informacija koja će doneti osmeh na lice svim njenim navijačima.

Ana je rođena šestog novembra 1987. godine u Beogradu i vremenom je postala jedna od najboljih teniserki u istoriji naše zemlje. Osvojila je Rolan Garos 2008, na Australijan openu stigla je do finala iste godine, dok su joj najveći uspesi na Vimbldonu polufinale, a na US Openu četvrtfinale.

Osvojila je ukupno 15 titula u svojoj karijeri, zaradila je preko 15 miliona dolara, a posle "kačenja reketa o klin" posvetila se porodici i suprugu Bastijanu Švajnštajgeru, čuvenom nemačkom fudbaleru sa kojim je u srećnom braku i sa njim ima dvoje dece i trenutno ova familija čeka i treću prinovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading