HRVATI ANALIZIRALI ĐOKOVIĆA! Da li je Novak KRALJ Balkana? Komšije ga POREDE sa jednim čovekom!

Autor:

Sport

05.04.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva paralela, ali deluje da će naši susedi morati da skinu kapu najboljem teniseru planete.

HRVATI ANALIZIRALI ĐOKOVIĆA! Da li je Novak KRALJ Balkana? Komšije ga POREDE sa jednim čovekom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković definitivno je jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, ali je i daleko više od toga.

Nole je ponašanjem na terenu i van njega dao primer kako jedan sportista treba da izgleda, te će proći puno vremena dok se ne pojavi neko ko će ostaviti toliki trag.

Sada su Hrvati rešili da pokušaju da odgovore na pitanje - ko je kralj Balkana i najpopularniji sportista u regionu? U finalnoj borbi našli su se Novak Đoković i Luka Modrić, a posle analize naših komšija deluje da će oni ipak morati da priznaju da je Srbin van konkurencije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Tekst sa naslovom "Modrić ili Đoković? Poznato ko je više zaradio u karijeri. Luka je puno popularniji na internetu" osvanuo je na portalu "Večernji.hr", a u njemu se, između ostalog, navodi:

- Radi se o dvojici najpopularnijih sportista u regionu sa bezbroj osvojenih trofeja u bogatoj karijeri. Hrvatski kapiten Luka Modrić i srpski teniser Novak Đoković najpopularniji su sportisti na ovim prostorima, obojica imaju nezaboravne karijere, svaki u svom sportu. Ne treba puno reči trošiti o Modriću koji je s reprezentacijom osvojio dve svetske medalje, dok je u dresu Reala uzeo sve što se u klupskom fudbalu može osvojiti. S druge strane, Đoković je već godinama ponajbolji svetski teniser koji je oborio rekord Rodžera Federera po broju grend slemova - počinje autor ovog teksta, pa nastavlja:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Što se tiče zarade tokom cele karijere, Modrić i Nole zaradili su pravo bogatstvo, kao neka država. U Modrićevom slučaju, izašla je procena da je tokom fudbalske karijere zaradio oko 150 miliona američkih dolara bruto, najviše kao igrač Reala u kojem traje najduže, sa statusom klupske legende koji je stekao od leta 2012. do danas. Sa svojim zaradama samo od turnira, Đoković je u izabranom društvu jer je već uspeo premašiti zarađenih 150 milona dolara, sa trenutnim podatkom koji govori i nešto više od 167 milionaa dolara zarađenog novca od tenisa. Naravno, tu ne ubrajamo sponzorske ugovor koji ne nedostaju što se tiče obojice slavnih sportista.

Zatim su Hrvati ipak uspeli da nađu jedan podatak po kom je Modrić bolji:

Modrić je puno bolji kada se govori o društvenim mrežama, Modrić je po broju ljudi koji ga prate ispred Đokovića ako se pogledaju podaci sa Instagrama i Fejsbuka, sa svojih 29.6 miliona prema Đokovićevih 12.5 miliona na Instagramu, a 22 milona u odnosu na 10 milionna na Fejsbuku. Što se tiče Tvitera, Đoković je tu u prednosti u odnosu na našeg Luku, ima ih 9.2 miliona u odnosu na Modrićevih 4.5 miliona - stoji u tekstu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

 

Šta vi mislite, ko je kralj Balkana kada su sportisti u pitanju?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading