SVE JE SPREMNO ZA MONTE KARLO: Poznat Novakov prvi SUPARNIK!

Autor:

Sport

04.04.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskog tenisera očekuje Masters u Monte Karlu, na kom je prošle godine poražen na samom startu.

SVE JE SPREMNO ZA MONTE KARLO: Poznat Novakov prvi SUPARNIK!

Foto: Ap photo

Novak Đoković se trenutno nalazi u Kneževini, gde se sprema za start prvog ovogodišnjeg Masters turnira na zemljanoj podlozi.

Nakon poraza u polufinalu Dubaija od Danila Medvedeva, Đoković se nije nijednom našao na terenu, a većinu slobodnog vremena je odlučio da provede u Beogradu, zajedno sa svojom porodicom.

Ipak, tokom prošle nedelje, Novak se zaputio u Monte Karlo, kako bi što više trenirao na tamošnjim terenima i kako bi u dobroj formi dočekao start turnira, koji je zakazan za 9. april.

Sada je srpski igrač i prvi put sparingovao protiv nekog drugog tenisera, a u pitanju je bio Bugarin Grigor Dimitrov. Njih dvojica su dobri prijatelji, vrlo često treniraju zajedno, a to su i sada učinili, pošto se obojica trenutno nalaze u Monaku.

Novak Đoković svakako želi bolji rezultat u Kneževini nego prošle godine, kada je na početku turnira poražen od Alehandra Davidoviča Fokine, prošlogodišnjeg finaliste, pa je odlučio da sa treninzima počne ranije, kako bi napravio što bolji rezultat, a samim tim i odbranio prvo mesto na ATP listi.

Podsetimo, posle Monte Karla, Novak će nastupati na turniru u Banjaluci, zatim će verovatno igrati i na Mastersu u Rimu, a za kraj će preskočiti nadmetanje u Madridu, kako bi što spremniji dočekao Rolan Garos, koji ove godine kreće 28. maja i na kom će Nole pokušati da dođe do 23. grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading