DESILO SE ČUDO! Novak Đoković trlja oči i ne veruje!

Autor:

Sport

29.01.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su morali da mu odaju priznanje, pa čak i čovek od koga se to apsolutno nikako nije očekivalo!

DESILO SE ČUDO! Novak Đoković trlja oči i ne veruje!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković odigrao je maesralan meč u finalu Australijan opena i savladao je Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6).

Đoković je na ovaj način ostvario nekoliko poduhvata - stigao je do desete titule u Melburnu, 22. grend slem trofeja i na taj način se izjednačio sa Rafaelom Nadalom, a od ponedeljka će ponovo biti prvi teniser planete.

Postao je Nole centralna tema svetskih medija, svi se utrkuju u veličanju Srbina, a priznanje je morao da mu oda i neko od koga to niko nije očekivao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ben Rotenberg je najveći kritičar Novaka Đokovića koji se proslavio negativnim tekstovima na račun najboljeg tenisera sveta, putem Tviter naloga morao je da mu oda priznanje.

2022. Priveden. Deportovan.

2023. Odlučan. Dominantan. 

Novak Đoković je osvojio Australijan open po 10. put. izjednačio rekord po broju grend slemova svojom 22. titulom i vratio se na prvo mesto svetske rang liste.

Već je najbolji u istoriji muškog tenisa, sa 36 godina. Đoković ne pokazuje znakove da će usporiti - napisao je Rotenberg na Tviteru, a potom se malo ispravio:

- Izvinjavam se, napuniće 36 godina za nekoliko meseci, nema još uvek toliko. Ali je osvojio najviše grend slemova u tridesetim godima u istoriji.

 

 

Ovo su reči zbog kojih verovatno i sam Novak trlja oči i ne veruje, a mogu se nazvati i čudom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading