ZBOG SMRTNOG SLUČAJA ZABORAVIO NA AUSTRALIJAN OPEN: Tragedija u domu srpkog tenisera!

Autor:

Sport

19.01.2023

10:48 >> 10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga.

ZBOG SMRTNOG SLUČAJA ZABORAVIO NA AUSTRALIJAN OPEN: Tragedija u domu srpkog tenisera!

Foto: www.profimedia.rs

Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere rekao je nakon poraza od Grigora Dimitrova (3:6, 2:6, 0:6) u 2. kolu Australijan opena da nije imao snage za borbu zbog smrtnog slučaja u porodici. Naime, 68. teniseru planete preminula je baka.

 

 

- Žao mi je što se Australijan open ovako završio. Nažalost, desile su se neke stvari prethodnih dana o kojima nisam pričao ni sa svojim timom, ni sa svojom devojkom. U nedelju ujutru sam dobio vest da mi je baka preminula. I iskreno, da ovo nije grend slem i da nisam na drugom kraju sveta, ne bih sada ni bio ovde. Otišao bih kući - rekao je Đere.

Laslu su još ranije preminuli i otac i majka…

- Već imam iskustva sa ovakvim stvarima, ali nisam imun na njih. Imao sam veliku želju da ostvarim prvu pobedu ovde. U nedelju ujutru mi je sestra javila, ja sam već posle sat i po otišao na trening. Ostao sam jer sam imao dobar žreb, želeo sam da pobedim. Ali.. Pokušao sam da se koncetrišem koliko sam mogao, međutim, to mi je stalno bilo u glavi. I sada ovaj meč protiv Dimitrova. Ne volim da izgubim, pogotovo ne bez borbe, ali… Negativne misli su mi samo dolazile. Bile su jače od mene… To je to - zaključio je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading