SUZE ZBOG NOVAKA! Đoković rasplakao čitavu Srbiju, neverovatne scene (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Novakom Đoković nikada, ali baš nikada nije dosadno...

SUZE ZBOG NOVAKA! Đoković rasplakao čitavu Srbiju, neverovatne scene (VIDEO)

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković došao je u paviljon Srbije na "Expo" sajmu u Dubaiju, a tamo je pričao o svojoj fondaciji pre nego što odigra prvi meč u ponedeljak na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Osećaj je odličan, uvek sam voleo Dubai gde sam često imao uspeha. Jako sam uzbuđen što ću izaći na teren sledećeg ponedeljka, nedostaje mi tenis nakon svega što se dogodilo u proteklih nekoliko meseci. Svrha posete Expo je promocija fondacije i drago mi je što su mi obaveze dozvolile da budem ovde danas.

 

 

Novak je, na pitanje novinara, odgovorio na kineskom što je mnoge iznenadilo, ali i do suza nasmejalo sve svoje fanove širom naše zemlje:

- Nedostaje mi Kina, nisam bio tamo nekoliko godina. Uvek sam tamo imao odlično iskustvo, u Pekingu i Šangaju, među najboljim turnirima na svetu. Znam koliko je popularan tenis u Kini, u zemlji koja je najveća po ljudstvu na planeti. Ima tradiciju sportova sa reketom. Drago mi je što uživam podršku onakvu kakvu uživam u Kini i nadam se da ćemo se brzo videti - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading