BIĆE PAKLENO: Već na startu ATP turnira u Dubaiju moguć teniski klasik, ovo se nije videlo pet godina!

Autor:

Sport

10.02.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori ATP turnira u Dubaiju potvrdili su da će se na ovogodišnjem turniru naći i najbolji teniser sveta, ali i njegov veliki rival sa kojim se nije sastao još od 2017. godine.

BIĆE PAKLENO: Već na startu ATP turnira u Dubaiju moguć teniski klasik, ovo se nije videlo pet godina!

Foto: Tanjug/AP

ATP Dubai

Britanski teniser Endi Mari, biće jedan od najvećih konkurenata Novaku Đokoviću na predstojećem turniru, istakli su organizatori:

- Srećni smo što možemo da potvrdimo njegov dolazak u Dubai gde je oduvek imao toplu dobrodošlicu. U Sidneju je potvrdio da je još uvek opasnost za svakoga, želimo mu ugodan boravak u Dubaiju - kazao je čelnik turnira Kolm Meklolin.

Interesantno je napomenuti da se Đoković i Mari mogu sastati već u prvom kolu turnira, a razlog toga je slab ranking britanskog tenisera.

Takmičenje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima biće propraćen sa velikom pažnjom zbog same činjenice da Novak igra svoj prvi turnir u ovoj sezoni nakon što mu nije dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading