MUK U SRBIJI ZBOG CRNOG SCENARIJA: Đoković PROPUŠTA Rolan Garos, Nadalu 22. Grend slem titula!

Autor:

Sport

31.01.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Džon Mekinro dao je svoj sud o GOAT trci između tri najveća igrača u istoriji tenisa - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

MUK U SRBIJI ZBOG CRNOG SCENARIJA: Đoković PROPUŠTA Rolan Garos, Nadalu 22. Grend slem titula!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Legendarni Amerikanac je stavio znak pitanja ispred Novakovog i Rodžerovog imena, a najavio je da bi Rafa mogao da stigne do 22. Grend slem titule na Rolan Garosu, posebno ako Francuska spusti rampu Srbinu.

Nikada nisam navijao da neko od njih izgubi. Posebno zbog toga kako igraju, ne bih nikada hteo da se tako nešto dogodi. Svi su tako veliki da prosto želite da su izjednačeni, ali sada je veliki znak pitanja oko toga. Sumnam da će Rodžer osvojiti još jedan pehar. Koliko će još igrati? Opet, nismo očekivali ni da Nadal to uradi u Melburnu. Sa Novakom, sve lebdi u vazduhu, posebno ako ne bude igrao ni na Rolan Garosu. Onda bi sledeća stvar bila da se Rafa pomeri na 22. titulu - izjavio je Mekinro, koji je podvukao da nema svog favorita među trojicom najvećih.

 

 

- Ono što sam oduvek želeo je da svi na ktaju imaju isti broj trofeja. U redu će biti ako svi budu imali po 21, i biće u redu ako ih budu imali po 22. Već sam video tvitove koje su Rodžer i Novak poslali Rafi, to je pokazivanje klase, čestitati mu, jer u tome se radi u sportu. Ono što smo gledali je nešto od čega se prosto naježite i o čemu sanjate uvek, da budete deo takvog meča. Kao bivši igrač ponosan sam što sam mogao da gledam tako nešto, divim im se. Nateralo me je to da pomislim da sam mogao da se potrudim više, da nađem način da osvojim više toga. Ovo je neverovatno dostignuće - naveo je Mekinro.

Podsetimo da je Španac do pehara u Melburnu stigao dramatičnim preokretom protiv Rusa Danila Medvedeva, koga je nadigrao posle gotovo pet i po sati, u pet setova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Boba

31.01.2022 09:25

Izgleda da Novak ove godine nece igrati ni na jednom turu! Veliki mu to nece dozvoliti! Moguce da je ovo i kraj njegove karijere! Cak i da se vakcinise uvek ce pronaci nacin da mu ne dozvole vise da igra! Ne bi to zelela ali je sasvim nazalost izvesno!

Odgovori 14 6
Ilija

31.01.2022 11:35

@Boba - Sve je to u organizaciji ATP-a koji muti i namešta.

Odgovori 18 2
lala

01.02.2022 09:02

Što se ne vakcira i nastavi sa igrom???

Maki

23.02.2022 06:23

Kakav naslov, kako bi drugacije privukli paznju??? Ko bi vama citao objave, bez reci "Muk", "Uzas", "Brutalno", "Stravicno".... Ljudi to ocigledno vole... Pustite Novaka na miru...