Ozile, ti si DUH na terenu

Autor:

Sport

23.07.2018

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesut Ozil je na udaru javnosti u Nemačkoj... Njegova odluka da se povuče iz reprezentacije naljutila je mnoge. Među onima koji su kritikovali iskusnog vezistu bio je i prvi čovek Bajerna Uli Henes.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Drago mi je što se ova priča završila. Dobra je to stvar za reprezentaciju. Godinama je igrao baš loše. Bio je kao duh. Poslednji duel dobio je tamo negde uoči Mundijala 2014. u Brazilu. Otad iza fotografije svetskog prvaka skriva svoja loša izdanja. I za njih krivi druge. Sve što radi na terenu su centaršutevi - udario je jako prvi čovek Bajerna.

Henes je nastavio u istom ritmu.

- Kad smo igrali protiv Arsenala u Ligi šampiona, fokusirali smo se na njega, jer smo znali da je slaba tačka ovog tima. Držaću se samo sporta, a sa te tačke gledišta, Mestu nije davao godinama u reprezentaciji - zaključio je Henes.

Problem sa Ozilom nastao je kada se slikao sa predsednikom Turske Redžepom Erdoganom. Od tada je na tankom ledu pa je zato odlučio da digne ruke od reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading