NIJE MU ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA: Preminuo vatreni navijač Arsenala, a devojka ga greškom sahranila u dresu velikog rivala

Autor:

Sport

26.02.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće moći da počiva u miru, zauvek će se okretati u grobu.

NIJE MU ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA: Preminuo vatreni navijač Arsenala, a devojka ga greškom sahranila u dresu velikog rivala

Foto: www.profimedia.rs

Bizarna situacija dogodila se pre nekoliko dana u Engleskoj, gde je preminuo jedan vatreni navijač Arsenala.

Naime, radi se o Dejvidu, ujaku novinarke irskog "Sandej Tajmsa" Linde Dejli, koja je na Tviteru sa svojim pratiocima podelila šta se dogodilo na sahrani.

Naime, Dejvidova poslednja želja bila je da bude sahranjen u dresu voljenog kluba, ali mu to njegova devojka nije učinila. Navodno, slučajno...

Kako je Linda otkrila, devojka je iz velike kolekcije dresova pokojnika odabrala najočuvaniji, ali se ispostavilo da se radi o gostujućem dresu Čelsija iz 2003. godine, koji je Dejvidu neko kupio kako bi se našalio s njim.

Da je pogrešila, devojka je shvatila tek kada je došlo vreme da se njen dečko pokopa, pa je bilo kasno da se bilo šta preuzme. To znači da je Dejvid na večni počinak otišao u dresu ljutog rivala.

Ova situacija je tužan trenutak pretvorila u smešan. Čak i kada je sveštenik ušao, zbunjeno je pitao "Zar on nije bio navijač Arsenala?" Svi smo počeli da se smejemo. Jadni Dejvid će se okretati u grobu - napisala je Linda između ostalog na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading