SPEKTAKL U BEOGRADU: Vesić i Gurović uz triatlonce

Autor:

Sport

13.09.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Triatlon takmičenje "11TRI Belgrade" biće održano u nedelju 23. septembra na nekoliko lokacija u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Triatlon takmičenje "11TRI Belgrade" biće održano u nedelju 23. septembra na nekoliko lokacija u Beogradu. Tim povodom zamenik gradonačelnika Goran Vesić i proslavljeni košarkaški reprezentativac Milan Gurović obratili su se javnosti i podržali ovu značajnu sportsku manifestaciju u srpskoj prestonici.

- Očekujemo oko 400 takmičara iz celog sveta. Ova trka omogućava da se promovišu različiti delovi našeg grada i da pokažemo koliko je Beograd lep. Na stazi će biti postignuti neki novi rekordi, a triatlon, iako je jedna od najtežih atletskih disciplina, predstavlja i najbrže rastući sport na svetu - istakao je Vesić.

RepublikaFoto: Starsport/P. MILOSAVLJEVIĆ

U ime organizatora Darko Savić je zahvalio Vesiću i naglasio da trka ne bi bila ni održana da nije bilo njegove podrške.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Marko

13.09.2018 17:59

Beograd sve vise i vise pocinje da se priblizava svetskim metropolama, poput New Yorka, Los Angelesa, Berlina, Madrida, Pariza i ostalih

Nikola

13.09.2018 18:22

Ovo je važno takmičenje za Beograd koje će na nekoliko lokacija okupiti nekoliko stotina takmičara i odlična je prilika za promovisanja sporta.

Mima

13.09.2018 18:32

Ovo je divan nacin promovisanja Beograda.

Nina

13.09.2018 18:37

Grad Beograd sve vise i vise pocinje da se priblizava svetskim metropolama, poput New Yorka, Los Angelesa, Berlina, Madrida, Pariza i ostalih