TRAGEDIJA! PREMINULA MLADA GIMNASTIČARKA: Imala je samo 17 godina...

Autor:

Sport

18.04.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica...

TRAGEDIJA! PREMINULA MLADA GIMNASTIČARKA: Imala je samo 17 godina...

Foto: Twitter

Tragična smrt mlade gimnastičarke potresa Španiju

Mlada gimnastičarka Marija Heranz Gomez (17) izgubila je bitku sa meningitisom, šokiravši svoju porodicu, prijatelje i celu gimnastičku zajednicu. Gradsko veće u Gvadalahari izrazilo je svoju najdublju tugu povodom ove tragične vesti, ističući Marijin iznenadni odlazak i ostavljajući grad u neutešnoj tuzi.

Uspesi u gimnastici

Marija je bila specijalizovana za trampolinu i predstavljala je Španiju na Svetskom prvenstvu u Birmingemu 2023. godine, takmičeći se u uzrastu od 17 do 21 godine. Prošle godine postigla je zapažen uspeh osvojivši četvrto mesto u kategoriji timova u Španiji, što je bio veliki uspeh za ovu mladu sportistkinju.

 

 


Reakcije i saučešće

Gradsko veće Gvadalahare uputilo je saučešće Marijinoj porodici, prijateljima, kao i članovima njenog sportskog kluba "Ruditramp Club". Takođe, izrazili su saučešće i njenim kolegama iz škole San Blas de Kabaniljas, kao i celoj gimnastičkoj zajednici. Njeni roditelji, Rakel i Alfonso, mlađi brat, bake, deke, ujaci i rođaci, kao i mnogi stanovnici opštine, primili su veliku podršku i saučešće u ovim teškim trenucima.

Grad u žalosti

Gvadalahara je proglasila dvodnevnu žalost povodom smrti ove talentovane sportistkinje, čime je cela zajednica pokazala koliko je Marija bila voljena i cenjena. Njeni uspesi i borba na sportskom terenu ostaće upamćeni, a njeno prerano preminuće ostavlja prazninu koju će teško biti popuniti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading