NEMOGUĆI IZBOR - NAJSEKSIPILNIJA PLAVUŠA U SPORTU UPITALA MUŠKARCE: Koja slika mi je najbolja ikad? (FOTO)

Autor:

Sport

30.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji je pravi izbor?

NEMOGUĆI IZBOR - NAJSEKSIPILNIJA PLAVUŠA U SPORTU UPITALA MUŠKARCE: Koja slika mi je najbolja ikad? (FOTO)

Foto: Instagram/ _paige.renee

Pejdž Spiranak

Pejdž Spiranak, influenserka i igračica golfa sa četiri miliona pratilaca na Instagramu, nedavno je postavila izazov svojim fanovima. Ponovo je objavila sedam svojih omiljenih slika ikada i zamolila svoje pratioce da izaberu svoju omiljenu među njima. Zadatak je izgledao nemoguć, jer je svaka slika imala svoj jedinstveni šarm i privlačnost.

Ipak, među sedam zapanjujućih slika, jedna se posebno istakla kao jasan favorit. Bila je to sanjiva rekreacija poznate fantastične scene iz filma "Happy Gilmore", gde je Pejdž nosila belo donje rublje i držala pivo. Ova slika je brzo stekla popularnost i postala najbolji izbor među njenim fanovima.

Prva slika je nazvana „Set omota novčanica crvenih, belih i plavih dolara“. Sledeći na redu je bio „Najsrećnije mesto“, živahna, čipkasta scena iz snova inspirisana "Happy Gilmore" Adama Sandlera. Pejdžina četvrta slika, „Lepota Augustana“, prikazuje bivšu profesionalnu igračicu golfa u upečatljivoj pozi, kako leži gola sa krevetom od latica koji delikatno prekriva njenu skromnost.

Dekoltirana fotografija sa naslovne strane meseca osvojila je srca mnogih fanova, dok se šesta slika, Pejdžin filmski antiheroj Harli Kvin u otkrivajućoj plavo-crvenoj odeći, pokazala još popularnijom. Na sedmom i najskromnijem snimku prikazana je Pejdž kako drži ruku kako bi paradirala „Zidom slavnih“, šarenom kolekcijom nečega što je izgledalo kao pribor za golf koji visi iza nje.

Šta vi kažete - koja slika je najbolja?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading