JEZIVA SUDBINA: Poginuo Troj Dargan!

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije preživeo udes na motoru.

JEZIVA SUDBINA: Poginuo Troj Dargan!

Foto: pixabay.com

Ragbi svet je potresen vestima o tragičnoj smrti mladog igrača Troja Dargana (26).

Popularni Ti-Džej je izgubio život u motociklističkoj nesreći na Kukovim Ostrvima. Sam događaj se desio oko podneva na Božić po katoličkom kalendaru, donoseći tugu umesto radosti na ovaj verski praznik koji se slavi širom sveta, čime je njegova sudbina samo još jezivija.

Portparol za medije je otkrio da je Troj Dargan bio na božićnom odmoru sa svojom porodicom kada se dogodila tragična nesreća. Dargan, koji je vodio poreklo od domorodaca Maora, bio je rođen u Sidneju i igrao je za klub Južni Sidnej, kao i za reprezentaciju Kukovih Ostrva.

Ova nesreća je ostavila ragbi svet u šoku, dok se prijatelji, porodica i navijači okupljaju kako bi odao poštu mladom talentu koji je prerano preminuo.

Troj Dargan je bio poznat po svojoj strastvenoj igri na terenu, ali i po tome što je bio ponosan nosilac maorskog nasleđa. Njegova smrt je ostavila prazninu u ragbi svetu, a mnogi se sećaju njegovih izvanrednih dostignuća i doprinosa timu Južnog Sidneja i reprezentaciji Kukovih Ostrva.

Dargan je bio omiljen među saigračima i navijačima, a njegova energija i posvećenost igri će zauvek ostati deo sećanja na ovog talentovanog sportistu.

Poruke saučešća i reči podrške Ti-Džejevoj porodici i prijateljima pristižu sa svih strana, dok se ljudi sećaju Trojevog nasmejanog lica i sportskog duha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading