GRADSKI DERBI PRIPAO ŠAMPIONU: Novi Beograd savladao Partizan

Autor:

Sport

25.11.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu imali šanse

GRADSKI DERBI PRIPAO ŠAMPIONU: Novi Beograd savladao Partizan

Foto: Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda

Vaterpolisti Novog Beograda trijumfalno su završili prvi deo takmičenja u Superligi Srbije. Novobeograđani su u poslednjem kolu grupe A pobedili Partizan sa 18:13.

Po konačan ishod ovog duela presudna je bila druga četvrtina. Ekipa trenera Živka Gocića stekla je osetniju prednost i potom je rutinskom igrom meč privela kraju.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Dimitrios Skumpakis sa četiri gola, dok su se po tri puta u strelce upisali Radomir Drašović i Marko Radulović. U redovima Partizana istakao se Luka Gladović sa četiri pogotka.

U drugom delu sezone, koji će se igrati tek naredne godine po završetku reprezentativnih obaveza na evropskom i svetskom prvenstvu, tri prvoplasirane ekipe iz A grupe: Novi Beograd, Šabac i Partizan, ukrstiće sa tri prvoplasirana tima iz B grupe: Crvena zvezda, Radnički Kragujevac, Novobeogradski Vukovi. Posle šest dodatnih kola igraće se plej-of.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading