NEZABORAVNI NOVEMBAR JE PRED NAMA! Bonus koji će obeležiti novembar!

Autor:

Sport

16.11.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimski praznici nam se bliže, sve je više kišnih i oblačnih dana, dok su temperature u blagom padu, ali ne i bonusi u AdmiralBetu!

NEZABORAVNI NOVEMBAR JE PRED NAMA! Bonus koji će obeležiti novembar!

Foto: AdmiralBet

Naime, ove jeseni nas očekuje promo kod SLOT30, koji sa sobom donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do ponoći 24. novembra. Kladionica AdmiralBet je ovu promociju spremila kako bismo što lakše prekratili reprezentativnu pauzu, a bonus je dostupan svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.

Ukoliko nemate otvoren nalog, potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta kako bi kompletirali registraciju, a možete je izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, i to nije sve. Odmah po registraciji, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, AdmiralBet je pripremio još mnoštvo drugih aktivnosti za sve ljubitelje slota, igara uživo, virtuala i sportskog klađenja. Jedna od tih je dnevni džekpot u visini do 250.000 dinara na igri Lucky Balls. Ljubitelji slotova mogu da svrate i u Spin City, grad besplatnih spinova, gde ih svakog dana očekuju besplatni spinovi, a igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije.

Ukucajte promo kod, pokupite slot bonus i uživajte u najboljim slotovima do kraja leta, samo u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading