ZVEZDA ŽELI NOVU TITULU: Mladi bokser ispraćen kao šampion

Autor:

Sport

09.11.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Šendrik, aktuelni prvak Srbije, nadmetaće se na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori od 12. do 17. novembra.

ZVEZDA ŽELI NOVU TITULU: Mladi bokser ispraćen kao šampion

Foto: BK Crvena zvezda

Aleksej Šendrik

Bokserski klub Crvena zvezda danas je ispratio svog najboljeg borca Alekseja Šendrika na put u Crnu Goru gde će se od 12. do 17. novembra održati Evropsko prvenstvo za seniore i seniorke do 22 godine. Na prvenstvu u Budvi i Podgorici će učestvovati preko 300 boksera i bokserki iz 35 zemalja Evrope koji će se boriti za medalje i nagradni fond u iznosu od 500.000 dolara.

- Aleksej je aktuelni šampion Srbije u kategoriji do 63.5 kg a ljubitelji boksa u Srbiji znaju da je on jedan od najperspektivnijih seniora u Evropi. Vrhunski je sportista, maksimalno posvećen, vredno i predano radi na ostvarenju ciljeva koje je zacrtao i sa pravom se nadamo da će se na predstojećem Evropskom prvenstvu nastupajući za našu reprezentaciju, iz Crne Gore vratiti sa medaljom oko vrata i obradovati kako nas u crveno-beloj porodici, tako i sve ljude u Srbiji. Upravo smo se iz tog razloga danas na treningu svi okupili, da mu poželimo sreću, i da ga ispratimo baš onako kako dolikuje jednom Zvezdinom šampionu i reprezentativcu Srbije - rekao je Vladan Miketić, predsednik BK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading