PARTIZAN U ČETVRTFINALU: Crno-beli demolirali rivala!

Autor:

Sport

01.10.2023

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vranjanci osvojili svega 27 poena.

PARTIZAN U ČETVRTFINALU: Crno-beli demolirali rivala!

Foto: Starsport

Odbojkaši Partizana na impresivan način plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u nedelju na svom parketu savladali ekipu Vranja sa 3:0, po setovima 25:8, 25:7, 25:12.

Koliko su gosti bili inferiorni u odnosu na crno-bele govori podatak da su postigli samo 27 poena, i to osam u prvom setu, samo sedam u drugom, a 12 u trećem.

Najefikasniji u ekipi Partizana koju sa klupe predvodi Bojan Janjić bio je Lazar Marinović sa 11 poena, dok su po osam postigli Milija Mrdak, Luka Tadić i Dušan Petrović.

"Parnom valjku" se u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja priključila ekipa Radničkog iz Kragujevca, koja je slavila nad Borcem iz Starčeva, takođe rezultatom 3:0, koji je po setovima glasio 25:21, 25:18, 25:11.

U pobedničkom timu najistaknutiji je bio David Krastev sa 16 poena, dok je kod poraženih bolji od ostalih bio Ivan Ćirović sa 10.

Na taj način su kompletirani svi učesnici četvrtfinala Kupa Srbije, a to su: Spartak iz Subotice, Vojvodina, Mladi Radnik, Crvena zvezda, Gornji Milanovac, Ribnica, Partizan i  Radnički iz Kragujevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading