SVETSKE ŠAMPIONKE IGRAJU ZA FINALE EP! Evo gde možete gledati prenos polufinala Srbija - Holandija!

Autor:

Sport

01.09.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranice selektora Đovanija Gvidetija grabe ka najsjajnijem odličju.

SVETSKE ŠAMPIONKE IGRAJU ZA FINALE EP! Evo gde možete gledati prenos polufinala Srbija - Holandija!

Foto: OSSRB

Đovani Gvideti i odbojkašice Srbije

Danas se igraju polufinalni mečevi na Evropskom prvenstvu za odbojkašice. Program otvaraju Italija i domaćin Turska, dok se nešto kasnije srpska selekcija sastaje protiv Holandije.

Reprezentativke Turske i Italije od 17 sati izlaze na teren, a prenos će biti na kanalima RTS 2 i Arena 3 premium, dok ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će nešto kasnije pokušati u duelu sa Holandijom da izbori mesto u finalu od 20.30 časova. TV Prenos tog duela je takođe na drugom kanalu Radio televizije Srbije i "Areni 3 premium".

Izabranice Đovanija Gvidetija su favoritkinje u polufinalu protiv reprezentacije koju su porazile u četiri od pet poslednjih utakmica.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, prethodni okršaj Srbije i Holandije odigran je pre godinu dana u Svetskoj ligi, a evropske vicešampionke su trijumfovale posle pet odigranih setova.

Srpkinje su na putu do polufinala pobedile sve protivnice. Počevši od Poljske, Ukrajine, Belgije, Slovenije i Mađarske u grupnoj fazi, pa do Švedske u osmini finala i na kraju Čehinja (3:1), posle kojih je izboren plasman među četiri najbolje na Starom kontinentu.

Gvidetijeva četa brani srebrnu medalju osvojenu 2021. godine, kada smo poraženi u finalu od Italijanki s 1:3. Bronzu je osvojila Turska savladavši naše današnje rivalke Holandiju s maksimalnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading