PUKLO - ŠUT KARTA ZA NENADIĆA: Srbin pred ŠOK TRANSFEROM, seli se u Dinamo?

Autor:

Sport

23.02.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični bek ušao u sukob sa sunarodnikom koji sa klupe predvodi jedan od najboljih klubova u Mađarskoj.

PUKLO - ŠUT KARTA ZA NENADIĆA: Srbin pred ŠOK TRANSFEROM, seli se u Dinamo?

Foto: Starsport

Bivši reprezentativac Srbije Petar Nenadić

Srpski rukometaš Petar Nenadić (36) na leto će napustiti Vesprem, a rumunski mediji pišu da će mu naredna destinacija u karijeri biti Dinamo iz Bukurešta. Mađarski vicešampion je ranije saopštio da neće produžiti ugovor sa Srbinom, a on je sada suspendovan na duži vremenski period, usled sukoba sa Momirom Ilićem.

Inače, 41-godišnji Aranđelovčanin nalazi se u ulozi trenera tima u čijoj opremi je igrao najbolji rukomet, stekavši status klupske ikone.

Vesprem je protiv Nenadića pokrenuo disciplinski postupak, pa će on propustiti i večerašnji okršaj sa Portom u sklopu 13. kola Lige šampiona.

Ako ostvari transfer u Dinamo, Nenadić će postati saigrač sa Lazarom Kukićem, dok je selidbu u glavni grad Rumunije dogovorio i Vladimir Cupara.

Podsetimo da je 36-godišnji bek u Mađarskoj proveo pet godina, prethodno je igrao u Berlinu, a sa reprezentacijom Srbije, čiji je dres nosio od 2007. godine, uspeo je da osvoji srebro na Evropskom prvenstvu u Beogradu, odnosno zlato na Mediteranskim igrama održanim u Peskari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading