BIJE KAO SVETI ILIJA: Na borilištu pleni VEŠTINOM, van njega LEPOTOM! (FOTO)

Autor:

Sport

05.03.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom rođendana crveno-bele sportske porodice, Sportsko društvo Crvena zvezda je na proslavi 77. rođendana izabrala najbolje sportistkinje, sportiste i klubove u 2021. goidni.

BIJE KAO SVETI ILIJA: Na borilištu pleni VEŠTINOM, van njega LEPOTOM! (FOTO)

Foto: Starsport

Među laureatima našla se i mlada karatistkina Emilija Antanasijević koja je proglašena za najbolju juniorku SD Crvena zvezda za prethodnu godinu.

Emilija, koja sa ponosom ističe da je veliki navijač kluba za koji natupa, u svojim vitrinama ima preko 120 medalja sa najvećih takmičenja širom planete. Ona je prethodne godine postala juniorska šampionka Evrope, u borbama je stigla do srebra, a u takmičenju prikaza karate veštine je u tandemu sa Aljošom Petrovićem stigla do bronzane medalje.

 

 

 

 

Nakon ovog neverovatnog uspeha, ona je na društvenim mrežama napisala:

- Evropsko prvenstvo u Poljskoj je prošlo sa neverovatnim rezultatima. Pored zlatne medalje, nastupila sam u još dve discipiline, gde sam uzela jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Što je ukupno tri medalje, u tri različite discipline! Hvala svima na podršci, sensei Igoru Gajiću koji godinama radi sa mnom i mojoj porodici. Ponosna sam što mogu pevati svoju himnu na Prvenstvu Evrope!

Pored izuzetne sportske veštine, Emilija Antanasijević van borilišta pleni i svojom lepotom, pa i ne čudi veliki broj pratilaca koji prate njen Instagram nalog, a o lepoti i veštini mlade Beograđanke, možete se uveriti i vi:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading