SADA JE I ZVANIČNO! Crvena zvezda ZAVRŠILA veliko POJAČANJE!

Autor:

Sport

07.03.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđen nastavak saradnje na Malom Kalemegdanu.

SADA JE I ZVANIČNO! Crvena zvezda ZAVRŠILA veliko POJAČANJE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Američki košarkaš Trej Tompkins produžio je saradnju sa Crvenom zvezdom na još mesec dana, sa mogućnošću daljeg produženja.

Svojevremeno krilni centar Real Madrida je nedavno postao deo tima sa Malog Kalemegdana i trener crveno-belih Janis Sferopulos, istakao je da je u fazi rehabilitacije, te se očekuje da će uskoro moći da pomogne timu.

 

 

Treba reći da Trej Tompkins ima zapaženu karijeru iza sebe. Njegovi najslavniji dani bili su u dresu aktuelnog evropskog šampiona iz Madrida, sa kojim je 2018. godine osvojio najelitnije klupsko takmičenje.

Pre dolaska u Crvenu zvezdu, Tompkins je igrao u NBA za Los Anđeles Kliperse, ruski Nižnji Novgorod i Zenit iz Sankt Peterburga.

Ipak, poslednjih godinu dana nije bio aktivan, dugo se čekalo na njegov potpis za crveno-bele, pa ostaje da se vidi kako će se njegova karijera nastaviti na Malom Kalemegdanu.

Delije sa nestrpljenjem čekaju njegov debi u Zvezdinom dresu, od kojeg se očekuje da doprinese još boljim rezultatima srpskog šampiona i osvajanju AdmiralBet ABA lige.

Podsetimo, Crvena zvezda u petak gostuje Monaku u Kneževini, ali trener Janis Sferopulos ne može da računa čak na petoricu košarkaša. Van stroja su: Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Dalibor Ilić i već pomenuti Trej Tompkins. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading