MALOUN U SVOM STILU! Svedočio Jokićevoj istoriji pa rekao OVO! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki Majk zna kako da nasmeje publiku.

MALOUN U SVOM STILU! Svedočio Jokićevoj istoriji pa rekao OVO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Vašington Vizardse na parketu u Bol Areni rezultatom 130:110. 

Pored toga što je Nikola Jokić zabeležio novi perfektni tripl-dabl učinak iz igre, postao je tek treći igrač u istoriji NBA lige koji je dvocifrenim brojkama ispunio sve tri statističke kategorije protiv svake ekipe sa kojom se borio. Jedini igrač koji mogu da se pohvale ovim uspehom jesu Rasel Vestbruk i Lebron Džejms.

Posle meča, za medije je govorio vođa stručnog štaba Nagetsa, koji je u svom stilu odgovorio na pitanje o Nikolinom istorijskom uspehu. 

- Sada može da precrta Vašington sa liste - rekao je Maloun i dodao povodom toga što Jokiću tehnički nedostaje samo jedan tim da bi bukvalno bio kao gorepomenuti dvojac, to jest njegov Denver koji nije napuštao: 

 

 

- Nadam se da to nikada neće dotići - našalio se aktuelni šampion NBA lige i nasmejao sve prisutne. 

 

Potom je govorio o Jokićevoj utakmici u ozbiljnom tonu. 

- To samo govori o Nikoli, on je uzeo samo deset šuteva i pogodio je svaki. Nikada ne forsira -15 asistencija, 19 skokova... Ono što je unikatno kod njega je da može primeniti svoju volju u svakom aspektu igre. Neki igrači su dobri skoreri, ali Nikola može da poentira, asistira skoči, on može sve! On je definicija izvrsnosti - rekao je oduševljeni Maloun. 

Inače, naš Nikola Jokić imao je monstruozni 121. tripl-dabl učinak sa 21. poenom, 11 skokova i 15 asistencija (10/10 za dva, 1/2 sa slobodnih bacanja). Pomogao mu je Majkl Porter Džunior sa učinkom od 22 poena, ali i 11 skokova. 

 Denver je sada četvrtoplasirana ekipa Zapadne konferencija NBA lige sa 37 pobeda kraj svog imena, i pored toga što su favoriti da ponovo pokore Ameriku, Nikola je predvodnik u trci za priznanje MVP najjače lige na svetu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading